mandag 5. januar 2009

Her er det jeg har laget til nå:)

Her er tinga jeg har laget til nå:
Har igrunn holdt på ganske lenge med dette men ikke fått laget så mye enda siden jeg ikke har hatt noen plass å lage de. Men dette skal nå forandres stort, fikk meg omsider en liten scrappekrok som er kun mitt lille sted der jeg kan leve ut min store lidenskap. Fått massee god inspirasjon fra hobbyforumene jeg er medlem av. Så takker stort for all inspirasjon dere har gitt meg:)

Little dreamer
En lo fra lisjen va ganske nyfødt.
Denne er laga på mønsterark, sirkelen er klippet ut fra mønsterark. Dreamer er skrevet med rubons, den lille tagen til høgre er rubons satt i en splittbinders, hendene og føttene inne på bildet er dies, ellers er det blomster og raindrops.Ellers er den drakta foran dreamer dies.
Django hunden vår
Denne LOen er av hunden vi hadde. Verdens fineste hund spør du meg.


Den er laga på mønsterark, Django er skrevet med klistremerker. Rammene bak bildene er mønsterark. Blomster mellom bilda og nede i hjørna. Beautiful er skrevet med rubons.


My little princeEn LO også fra 17 mai 2008. Lille prinsen min leiker seg og koser seg masse.


Denne er laga på mønsterark. Felt fusion pynt på venstre side, blomster mellom bildene og oppe på midten, raindrops, rubons på papirbiten oppe til høgre, og teksten 17 mai 2008 er rubons og den blomsterborden etter teksten.

En far som sønn LO
Denne LOen er en like father like son LO. Der en virkelig ser de er like, like grimaser og hele greia:)

Den er laga på mønsterark. Like father like son er rubons, blomsten i midten er en pappfigur, rubonspynt oppe mellom bilda. Ellers er det mønsterark "bak" bilda som ei ramme.


En LO fra 17 mai 2008
Her er en LO jeg scrappet av meg selv og guttungen i bunad på 17 mai 2008.

Den er laget på blå kartongark, og sirkelen er mønsterark. Me and my mother er rubons og samme er den mother overskrifta. Ellers er den pynta mer blomster og raindrops.
En av mine LOer:
Siden vi er ganske AAFK frelst måtte jeg jo lage en LO med småen med AAFK skjerf og så godt humør. AAFK gjør noe med deg! Og det er sant:)

Her brukte jeg igrunn bare en kartong og noe mønsterark og så bildene og klistremerkebokstaver.
Enda en LO jeg har laget:
Denne LOen er laget fra 17 mai 2008. Far og sønn med smil og moro. Og ett av store fine gutten i bunaden som mom strikka til han.

Her brukte jeg mønsterark som bakgrunn og noen "glitterringer" og mønsterark som bakgrunn for bilda. Klistremerkebokstaver for tekst og norske flagg klistremerker.


Enda en LO
Denne LOen er av sjarmøren min. Brukt masse mønsterark og klistremerkebokstava.

Noen rubons og noen blomster fra panduro.Rakk ike å legge inn mer foreløpig men der kommer mer:)

3 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har da!!! Og så flink du er til å scrappe!! Håper det er ok at jeg legger deg til på lenkelista på min blogg ;-)

  Klem fra Lise (lissom)

  SvarSlett
 2. Her var det mye kreativt!!! Og velkommen etter...hehehh med blogg altså! Legger deg til min liste om det er ok!!!
  Du er kjempeflink!
  hilsen
  mamma08julie

  SvarSlett